Music

Quarter Wolf, ‘Live at Last Train’

Foto: Anita Anna Andrzejewska

Rockeduoen Quarter Wolf ga ut deres ‘Live at Last Train’ fredag 19. april. Og album som dette slippes ikke hver dag. 

‘Live at Last Train’ har alt du forventer av et livealbum, spilt inn i rockemusikkens beste tradisjoner – “bra kveld på en rockebar” vibber, unik følelse av øyeblikket, lyd full av uforlignelig drive & energi som strømmer fra scenen.

På dette albumet har du alle dine favorittsanger fra bandets katalog pluss litt mer. Hadde du fra før en liste kalt “Quarter Wolf, det beste bandet”..? Nå får du denne liste oppdatert på beste måte.

Cover art: Paul Daniel

Og en ting som er utrolig spennende med den nye platen. Den er den første noensinne som ble spilt inn live på den legendariske puben Last Train, Oslo. 

“Det var vår gode venn Erling Zahl Urke som hadde ideen om å spille inn både skive og filme konsert der. Da vi forhørte oss om mulighetene, fikk vi til svar at flere hadde prøvd, men det lot seg dessverre ikke gjøre. Den utfordringen måtte vi selvsagt ta”, forteller Marius Kromvoll fra Quarter Wolf.

Og så ble det mye team-arbeid, som førte til et helt fantastisk resultat! Zahl Urke og Christian Børke tatt opp video og lyd. Mix og master ble gjort av Christer Krogh i Velvet Recording. 

“Vi er veldig stolte av resultatet og takknemlige for all hjelp fra Erling, Christian, Christer, Morten Lunde som inviterte oss til å spille på favorittscene vår igjen – og selvsagt alle på Last Train for at vi fikk i land dette drømmeprosjektet vårt”, Quarter Wolf.

Hvis du var heldig nok til å være på Last Train den legendariske kvelden 27. mai 2023, da har du gode minner for livet. Hvis du av en eller annen grunn var et annet sted, så har du muligheten til å få like gode minner nå – bare skaff deg en kopi av dette flotteste albumet på vinyl og skru opp lyden.

Det går rykter om at hele konserten snart vil bli tilgjengelig på YouTube, men fram til det kan du gjerne sjekke videoer, bandet har sluppet de siste par måneder. Gled deg til ‘Last Call at Last Train’, ‘Whiskey Made Me Evil’ og The Jon Spencer Blues Explosion’ ‘Wail’!